Eflash update voor Shimano EP801 en EP6 nu beschikbaar!

Nóg sneller fietsen?

Begrenzing elektrische fiets verwijderen

Vind je het vervelend dat je het gevoel hebt dat je tegen wordt gehouden, omdat je niet sneller kan fietsen door de snelheidsbegrenzer op jouw e-bike? Daar kun je iets aan doen! Met behulp van onze producten is het mogelijk om de snelheidsbegrenzing te verwijderen. Hoe het werkt? Wij leggen het je graag uit!

Wat gebeurt er precies?

Jouw fiets is begrensd op een maximaal aantal km/uur. De motor van je fiets gaat zichzelf afremmen wanneer je harder wilt trappen dan is ’toegestaan’. In plaats van ondersteuning, ervaar je nu juist een tegendruk, waardoor je nog harder moet trappen. Wanneer je weer even inhoudt, gaat de motor je weer volledig ondersteunen. Dit probleem kun je verhelpen door de snelheidsbegrenzing te verwijderen.

Eigenlijk is het heel simpel. De verschillende tuningssets doen eigenlijk allemaal hetzelfde. Door middel van software wordt jouw motor ‘voor de gek gehouden’. Het aantal omwentelingen wordt hiermee gehalveerd. Dus in plaats van 20 km/uur kun je ineens 40 km/uur fietsen. Eenvoudig he? Je zult geen last meer hebben van een inhoudende motor en lekker snel van a naar b kunnen fietsen. Handig wanneer je bijvoorbeeld van plan bent om de auto te verruilen voor de fiets voor woon-werkverkeer.

Het enige wat jij hoeft te doen is de tuningset monteren zoals aangegeven in de bijgeleverde handleiding. Je hebt hiervoor geen technische kennis nodig, alleen een beetje inzicht!

How to: begrenzing elektrische fiets verwijderen

  1. Achterhaal of het opvoeren geschikt is voor jouw e-bike
  2. Ja? Mooi! Selecteer nu het motor merk dat jouw elektrische fiets heeft
  3. Kies daarna het type motor
  4. Welk display herken je? Selecteer jouw display
  5. Kies een van de producten uit ons assortiment die geschikt zijn voor jou!
  6. Ga aan de slag zónder technische kennis en gereedschap
  7. Al onze tuningsets worden geleverd met duidelijke handleiding. Een kind kan de was doen
  8. Veel fietsplezier!

Vanaf morgen nog sneller fietsen

Vind je het toch een beetje spannend en heb je vragen? Kijk dan eerst eens bij onze veelgestelde vragen! Staat het antwoord waar je naar op zoek was er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Zoek in ons assortiment

Op zoek naar een specifiek product?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×