Over ons

Elektrische fiets opvoeren

De website Elektrischefiets-opvoeren.nl is in 2016 door een grote vraag naar e-bike tuning ontstaan, en is onderdeel van EMC Deurne elektrische tweewielers. EMC Deurne heeft op 1 maart 2011 haar deuren geopend aan de Stationsstraat in Deurne. Wij zijn gespecialiseerd in alle elektrische tweewieler vervoer, van e-bike, speed pedelec tot elektrische scooter. Door onze ruime ervaring hebben wij ook de technische kennis van alle vormen van e-bike tuning.

Elektrisch vervoer is nog altijd in opkomst en zal in de toekomst mogelijk onmisbaar zijn. Bent u nieuwsgierig geworden? Loop dan gerust eens binnen in de winkel of kijk op onze website EMC Deurne en laat uzelf informeren over de verschillende elektrische fietsen,, en de mogelijkheden tot het opvoeren hiervan. En koopt u bij ons een e-bike, dan krijgt u de tuning GRATIS met behoud van volledige garantie.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijblijvend langs, de koffie staat altijd voor u klaar!

“Wij zien iedere klant als een unieke klant. Maatwerk, service en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij proberen het voor iedere klant zo perfect mogelijk te maken, zodat iedereen kan genieten van het meest verfijnde fietsplezier”

- Uw E.F.O. team

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Zoek in ons assortiment

Op zoek naar een specifiek product?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

In verband met wegwerkzaamheden
zijn wij vanuit Eindhoven/asten normaal bereikbaar.
Volg de borden 3 tot aan het einde, bij de naderende stoplichten gaat u rechts.