Over ons

elektrischefiets-opvoeren.nl

Elektrischefiets-opvoeren.nl is in 2016 door een grote vraag naar het opvoeren van elektrische fietsen ontstaan en is onderdeel van EMC Deurne elektrische tweewielers. EMC Deurne heeft op 1 maart 2011 haar deuren geopend aan de Stationsstraat in Deurne. Wij zijn gespecialiseerd in alle elektrische tweewielers, van e-bike, speed pedelec tot elektrische scooter. Door onze ruime ervaring hebben wij ook de technische kennis van alle vormen van e-bike tuning.

Elektrisch vervoer is nog altijd in opkomst en zal in de toekomst mogelijk onmisbaar zijn. Ben je nieuwsgierig geworden? Loop dan gerust eens binnen in de winkel of kijk op onze website EMC Deurne en laat jezelf informeren over de verschillende elektrische fietsen en de mogelijkheden tot het opvoeren hiervan. En koop je bij ons een e-bike, dan krijg je de tuning GRATIS met behoud van volledige garantie.

Interesse? Kom dan vrijblijvend langs, de koffie staat altijd voor u klaar!

“Wij zien iedere klant als een unieke klant. Maatwerk, service en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij proberen het voor iedereen zo perfect mogelijk te maken, zodat iedereen kan genieten van het meest verfijnde fietsplezier”

- Elektrischefiets-opvoeren.nl

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Zoek in ons assortiment

Op zoek naar een specifiek product?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×