Zijn er tuningsets voor Bosch gen4 (2020 model)?

Zoals reeds eerder dit jaar door Bosch aangekondigd worden de modeljaar 2020 (MY2020) motoren voorzien van anti-tuning software.

We zijn al 2 jaar bezig met testen van diverse producten uit ons assortiment met deze MY2020 motoren.

Wij hebben serieuze aanwijzingen dat de Bosch chip een algoritme heeft gekregen waarmee het gedrag van de motor wordt geanalyseerd en bij een afwijking van “normaal gedrag” jouw e-bike met error 504 in een noodloop (Limp mode) terecht komt waardoor er niet harder dan 18 km/h gefietst kan worden. Dit gebeurd enkel als de km aanduiding wordt gehalveerd (badass box)

Deze error 504 herstelt zichzelf na 90 minuten fietsen. Maar er is wel “manipulatieherkenning” gesignaleerd in de Bosch software. Als u deze foutcode laat resetten door een erkende Bosch dealer dan is er niets aan de hand.

Uit ervaring kunnen we u melden dat het allemaal wel meevalt, en u gerust tot tuning over kunt gaan. De problemen die optreden zijn minimaal, en ten alle tijden te resetten.
Kies wel voor de Bikespeed RS module! Deze heeft de minste storingen en foutmeldingen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

[gravityform id="1" title="false" description="false" tabindex="10" ajax="true"]

Zoek in ons assortiment

Op zoek naar een specifiek product?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×